•¤» Dēväŧä ' ©ødË «¤•

FREE DOWNLOADS | SOFTWARE | GAMES | TUTORIAL BLOG | CHEATS | FILM

  • RSS
  • Skype
  • Facebook
  • Yahoo

Twitter
Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Saint Loco - Terapi Energi.mp3
DevataCode.com


Half-Life 2: Nightmare House 2 

Free Download Games Half Life 2: Nightmare House 2 (PC/ENG) 

 Nightmare House two is that the sequel remake not solely in spirit, however conjointly on the plot.Thus, in one "package" with the sequel and you will get a remake (the plot of that, we tend to recall the most characters gets into an accident and was forced to travel into an abandoned house not faraway from the scene), that here is that the plot a prologue to the second half, and is closely connected with its history.But back to the sequel.The plot starts at the terribly moment when the protagonist, a person while not a reputation and past, awakens in one in every of the chambers of a psychiatric clinic with an optimistic name Never Lose Hope Hospital. 

System requirements 
Windows XP\7 
Intel Pentium IV, 2.0 Ghz 
1 GB RAM 
4.5 GB Free Space



Klik Skip Ad (Wait 5 sec)
Size: 2.3 GB



Drowning Pool - Bodies
Click here to listen


Copy and Paste :



Saint Loco - Terapi Energi
Click here to listen


Copy and Paste :

The Sims 2 Original

The Sims 2 is that the next generation of the bestselling computer franchise. For the primary time, players management their Sims over a complete lifetime from womb to tomb. each selection you create features a relevant and dramatic result on the lifetime of your Sim. additional life-like Sims, all-new gameplay and therefore the ground-breaking addition of genetics offers players a additional vivid and in-depth Sims expertise.

system requirements
Windows XP, Windows Vista or Windows 7
Memory 1.00 GB RAM (Windows XP)
NVIDIA GeForce 8000 series or better
10 GB Free Space

Klik Skip Ad (Wait 5 sec)







AVANSI AntiVirus Ver. 3.0 Berhasil di release 
Nih SS nya
 
 Penambahan 300 Jenis Virus

Fitur :
  • Virtual Keyboard,
  • IP Checks,
  • Process Manager,
  • Check The Internet Connection,
  • Dll.
 


Jika ada BUG, laporkan pada rifqi_sah@yahoo.com, avansiantivirus@yahoo.com atau berikan komentar .. Cheesy


Ingin pasang daftar isi di blog ? silahkan anda bisa copas code/script ke blog nanti akan jadi seperti di screenshoot di atas ...
kami mohon jangan lupakan credit nya ...
gw udah susah payah edit" , ehh ... malah nanti gak di kasih credit :'(
ya udah jangan banyak basa-basi , langsung ke TKP ..
ckckckckck.....

Download script blog : http://tinypaste.com/71b48e61
Password Tinypaste : Indramayu-XP


Peringantan :
http://indramayu-xp.blogspot.com/feeds/posts/default?max-results=9999&alt=json-in-script&callback=loadtoc di ganti dengan alamat blog anda ...



Release : 06 April 2012
Author by : Daniels Trysyah Putra <= Orang ganteng Tongue
Thanks to :
<> Fredi Agung Pradana <= Soho gw Tongue
<> Gery SlanJoy <= Sahabat Tongue
Special Thanks to : All member Legend Cheaters Of Gemscool (L C O G)


Fitur and Hotkey HacX : 
[ESP]
~> Boxes
~> Names
~> Health
~> Distance
~> Clan



[Visual]
~> WH Clean
~> Chams TR
~> Chams CT
~> No Smoke
~> No Fog 


[Player Hack]
~> Set Speed Run (Lv.1 - Lv.2 - Lv.3 - Lv.4 - Lv.5 - Lv.6 - Lv.7 - Max +++)
~> Fire Speed
~> Invicible Kill
~> WallShot Getar
~> Chaos Elite
~> Aimbot (Datar)
~> Middle OutPost
~> Pasang 1Hit
~> Defius 1Hit


 [Globals]
~> Quick Change TR (Semua Pangkat Yang Ada Di PB ^^)

~> Quick Change CT (Semua Pangkat Yang Ada Di PB ^^)
~> Always HeadShot (Tembak Titid HS ^^)
~> Ammo Freeze (Peluru nya cuman 1, tapi gak habis" ^^) 
~> Akurasi 100%


[Hollow]
~> Hollow 60%
~> Hollow 80%
~> Hollow 90%



[Auto On]
~> Anti Banned (7 Hari, 1 Bulan, 1 Tahun, Permanent)
~> Anti Freeze/Program Ilegal
~> Anti Voting ^^

~> Health 120%


[Replace]
~> Primary (Bisa pakai senjata P90
dan masih banyak lagi fitur primary nya)
~> Pistol (Bisa pakai pistol Cypiton dan masih banyak lagi fitur pistol nya)
~> Piso (Bisa pakai piso FangBlade dan masih banyak lagi fitur piso nya)
~> Granade (Bisa pakai grade K400 Duall dan masih banyak lagi fitur granade nya)
~> Smoke (Bisa pakai smoke Medical Kit dan masih banyak lagi fitur smoke nya)
~> Character (Bisa pakai character Viper Red dan masih banyak lagi fitur character nya)
~> Baret (Bisa pakai Baret GM dan masih banyak lagi fitur baret nya)
~> Helemt (Bisa pakai Headgear dan masih banyak lagi fitur helemt nya)
~> Grade (Bisa ganti pangkat Bintang 5) 

[Hidden]
~> Flying (Kita bisa terbang di atas dan bisa kill musuh ^^)


Cara Penggunaan Cheat :
<> Pertama extract file winRAR nya ke Desktop ..
<> Trus klik cheat nya yang bernama PerX.exe
<> Ganti teks Gunz.exe menjadi PointBlank.exe
<> Lalu klik Browse cari file dll bernama DanielsTrysyahPutra.dll
<> Buka pointblank launcher nya ..
<> Klik Start ...
<> Injecrooot ...
<> Nantikan muncul notice ...
<> Klik OK ...
<> Tekan ENTER, ENTER saja, hingga notice menghilang ...
<> Jangan gerakan mouse sampai login ingin masuk pb ..
<> Aktifkan cheat nya pada saat bermain !!!
<> Happy cheating !!! 


NB :
<> Kalau menu D3D gak muncul, coba ulangin 1x lagi, kalau masih tetep bakar aja kompi nya ^_^
<> Jika ingin pesan paket cheat, silahkan hubungi nomor ini : 02349100676
<> Tolong di bantu VT nya yahh ....  Hilarious
<> Dan kami tidak pernah share keylogger atau posting keylogger ...




Release : 06 April 2012
Author by : Daniels Trysyah Putra <= Orang ganteng Tongue
Thanks to :
<> Fredi Agung Pradana <= Soho gw Tongue
<> Gery SlanJoy <= Sahabat Tongue
Special Thanks to : All member •¤» Legend Cheaters Of Gemscool «¤•

File Target : Lostsaga.exe

Fiture :
<> No Delay
<> 1 Hit Crusade
<> Double Jump
<> Unlimited HP 

Hotkey :
<> Auto On (Gak usah offin lagi ^^)


Cara Penggunaan Cheat :
<> Pertama extract file winRAR nya ke Desktop ..
<> Trus klik cheat nya yang bernama PerX.exe
<> Ganti teks Gunz.exe menjadi Lostsaga.exe
<> Lalu klik Browse cari file dll
<> Buka Lostsaga.exe nya ..
<> Login ...
<> Klik Login ...
<> Injecrooot ...
<> Nantikan muncul notice ...
<> Klik OK ...
<> Tekan ENTER, ENTER saja, hingga notice menghilang ...
<> Jangan gerakan mouse sampai masuk ke lobby ...
<> Happy cheating !!! 

NB :
<> Jika ingin pesan paket cheat, silahkan hubungi nomor ini : 02349100676
<> Tolong di bantu VT nya yahh ....  Hilarious
<> Dan kami tidak pernah share keylogger atau posting keylogger ...



Widget By : Daniels Trysyah Putra
Fivers

close

close
Play
Welcome to my website. dapatkan info terbaru diblog ini dengan sering-sering berkunjung, karena saya akan berusaha melakukan upadate.Terima Kasih atas kunjungannya. Selamat Browsing